Suoraan sisältöön

Viestintä

Sulkavan kunnan viestinnästä vastaa pääasiassa elinkeinotoimi ja viestintä- ja markkinointikoordinaattori. Kunta viestii toiminnastaan, päätöksenteosta, tapahtumista ja palveluistaan aktiivisesti.

Sulkavan kunnan visuaalinen ilme

Kaikissa viestintämateriaaleissa käytetään Sulkava-logoa. Logossa kunnan nimi on sininen valkoisella pohjalla. Logot ovat ladattavissa tämän sivun oikeasta reunasta. Muita viestintämateriaaleja voi pyytää viestintä- ja markkinointikoordinaattorilta.

Infonäytöt

Kunnalla on digitaaliset toteemi-infonäytöt kirkonkylän ja Lohilahden toreilla. Lisäksi kirjastolla on yksi digitaalinen infonäyttö. Näytöillä tiedotetaan Sulkavan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Näytöillä ei saa mainostaa poliittista toimintaa tai poliittisia tapahtumia.

Paikallisten yrittäjien, yhdistysten ja muiden toimijoiden on mahdollista markkinoida palveluitaan, toimintaansa tai tapahtumiaan näytöillä. Tämä onnistuu varaamalla mainospaikka ja toimittamalla valmis mainosmateriaali sähköpostitse osoitteeseen viestinta@sulkava.fi Mainospaikka on maksuton.

Muistathan varata mainospaikkasi hyvissä ajoin! Jos se tulee päivää ennen toivottua aikaa, niin emme voi luvata että se alkaa pyörimään näytöillä heti haluttuna päivänä.

Aineisto-ohjeet:

Torin ja Lohilahden toteeminäytöt 1080 x 1920 px
Kirjaston näyttö 1920 x 1080 px
Kuvatiedostot .jpg-tiedostoina, videot .mp4-tiedostoina.
Kun lähetät tiedoston, niin ilmoita samalla:
  • Haluttu ilmoitusväli (esim. 1.-20.12.2023)
  • Mille näytöille haluat materiaalin näkyviin (kirkonkylän tori, Lohilahden tori, kirjasto)
Valmis materiaali tulee toimittaa viimeistään kolme arkipäivää ennen ensimmäistä ilmoituspäivää.

Sulkavan kunnanvaakuna

Sulkavan kunnanvaakuna on kunnan arvokkain tunnus ja sen käyttöä tulee aina harkita erikseen ja tapauskohtaisesti. Sitä käytetään, kun halutaan erityisesti korostaa asian arvokkuutta ja tärkeyttä. Vaakunan käyttölupa voidaan myöntää myös kunnan ulkopuolisille tahoille. Lupa vaakunan käyttöön tulee anoa vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella esim. sähköpostitse.

Sulkavan kunta sosiaalisessa mediassa

Sulkavan kunnan löydät sosiaalisesta mediasta

Facebookista

Instagramista

Yhteydenotot:

Viestintä- ja markkinointikoordinaattori

 

viestintasulkava.fi tai
kirjaamosulkava.fi