Suoraan sisältöön

Sulkavan kunnan väärinkäytösilmoitus

Käytössämme on anonyymi väärinkäytösilmoituskanava. Sen kautta voit ilmoittaa Sulkavan kunnan toimintaan liittyvästä väärinkäytösepäilystä tai toiminnasta. Ilmoituksen voi tehdä kunnan nykyinen tai entinen työntekijä, työnhakija, luottamushenkilö, yhteistyökumppani ja kuntalainen.

Voit tehdä ilmoituksen omalla nimelläsi tai täysin anonyymisti. Ilmoituksia ei näe kukaan muu kuin niitä käsittelemään nimetyt ja asiaa tutkivat henkilöt.

Ilmoituskanava on tarkoitettu ainoastaan vakavista väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen: esimerkiksi eturistiriidat, lahjonta, ihmisoikeusrikkomukset, kilpailulainsäädäntöä vastaan tehdyt rikkomukset, taloudelliset väärinkäytökset, syrjinnän tai ahdistelun muodot.

Työhön liittyvissä ongelmissa ensisijaisesti tulisi kuitenkin ottaa yhteyttä omaan esihenkilöön tai asiasta vastaavaan henkilöön.

Ilmoituskanavaan eivät kuulu tavanomaiset asiakaspalautteet, häiriöilmoitukset, osoitteenmuutokset ja reklamaatiot. Voit ilmoittaa niistä esimerkiksi sähköpostitse: kirjaamosulkava.fi.

Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti.

Väärinkäytösilmoituspalvelu on ulkopuolisen tahon tarjoama, ja alusta on salattu ja salasanasuojattu. Metadataa ei tallenneta eikä IP-osoitteita voi jäljittää.

Kun lähetät ilmoituksesi, saat ruudulle tunnuksen ja salasanan. Tallenna ne turvalliseen paikkaan, sillä niitä ei ole enää tämän jälkeen saatavilla mistään. Voit sen jälkeen kirjautua palveluun ja lukea saamasi viestit. Ilmoittajalle vastataan kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

Ilmoituksen tekeminen: https://link.webropolsurveys.com/CP/E006EB4E2F2B08A7

Seuranta: https://new.webropolsurveys.com/WB/Login

Tietosuojaseloste