Suoraan sisältöön

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa

 Mikä on Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa? 

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa järjestää sosiaali-, terveys– ja pelastustoimen palvelut Etelä-Savon 12 kunnan alueella. Alueen kuntia ovat Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava. 

Tutustu www.etelasavonha.fi »

Eloisan palvelut 

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastustoimen palvelut Etelä-Savon 12 kunnan alueella. Tutustu Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan palveluihin nettisivuilla www.etelasavonha.fi 

Eloisan palvelut » 

Eloisan palveluhakemisto » 

Eloisan palvelupaikat » 

Päivystys ja kiireellinen apu »

Sähköinen asiointi 

Voit asioida Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisassa myös sähköisesti niin terveys- kuin sosiaalipalveluissa. Eloisan nettisivuilta löydät myös sähköisen asioinnin kuntakohtaiset vaihtoehdot. 

Sähköinen asiointi Eloisalla » 

Digilääkäri 

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan Digilääkäri palvelee joka päivä Etelä-Savon hyvinvointialueen väestöä.

Digilääkäri on maksuton etävastaanottopalvelu Enonkosken, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Pieksämäen, Puumalan, Rantasalmen ja Savonlinnan väestölle. Poikkeuksena Sulkava, jonka sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Terveystalo.

Digilääkäri Eloisa » 

Chat-palvelu 

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan chat palvelee joka päivä ja tarjoaa Etelä-Savon asukkaille maksuttomat, helppokäyttöiset ja paikasta riippumattomat palvelut.

Chatissa voi asioida anonyymina, mutta tarvittaessa myös tunnistautuminen on nopeaa ja turvallista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. 

Chat löytyy Eloisan nettisivujen oikeasta alanurkasta. Chatin eri palveluilla on omat aukioloaikansa. 

Eloisan Chat-palvelu » 

Ohjausta ja neuvontaa

Terveysneuvonta ja hoidon tarpeen arviointi

Saat terveysneuvontaa jokaisen hyvinvointikeskuspalvelun vastaanotolla. Tarvittaessa varaamme sinulle vastaanottoajan ammattilaiselle.

> Terveysneuvonta

Ikääntyneiden asiakasohjaus

Ikääntyneiden asiakas- ja palveluohjaus on ikääntyneille ja heidän läheisilleen tarkoitettu maksuton palvelu. Asiakasohjauksesta saat neuvontaa ja ohjausta hyvinvointialueen, yksityisten palveluntuottajien, kolmannen sektorin, vapaaehtoisten sekä seurakunnan ikääntyneille tarkoitetuista palveluista.

> Ikääntyneiden asiakasohjaus

Lapsiperheiden asiakasohjaus Perheneuvo

Lapsiperheiden asiakasohjaus tarjoaa ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille suunnatuista palveluista.

> Lapsiperheiden asiakasohjaus

Vammaisten asiakasohjaus

Neuvomme ja ohjaamme kysymyksissä, jotka koskevat vammaisille henkilöille tarkoitettuja palveluja ja tukitoimia. Erilaiset tukitoimet helpottavat kotona ja kodin ulkopuolisessa elämässä selviytymistä.

> Vammaisten asiakasohjaus


Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa