Suoraan sisältöön

Kuntalaisten olohuone kunnanvirastolla

Olohuone on perustettu kaikkien kuntalaisten iloksi ja se on tarkoitettu kuntalaisille avoimien tilaisuuksien järjestämistä varten.

Sijainti

Olohuone sijaitsee kunnanviraston toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti yläpihan puolelta S-marketin puoleisesta päädystä tai päiväaikaan asiointipisteen aulan kautta. Olohuone on avoinna viraston aukioloaikoina ja iltaisin varauksien perusteella.

Kenelle

Olohuone on perustettu kaikkien kuntalaisten iloksi. Tilassa voi päiväaikaan järjestää kaikille avoimia maksuttomia tilaisuuksia.

Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt, yhdistykset ja yritykset voivat järjestää tilassa omia tilaisuuksiaan maksutta 1 kertaa/kuukaudessa. Jos iltaisin haluaa järjestää tilassa kaikille avoimen tilaisuuden, toivomme varauksen tekijän ilmoittavan siitä varausta tehdessään, jotta tiedämme tiedottaa tilaisuudesta.

Tila ei ole käytettävissä yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Varausta tehdessä merkitse varaajakenttään järjestösi nimi ja muut kysytyt tiedot. Puhelinnumero/sähköposti on tärkeä laittaa, saat siihen numerosarjan (ovikoodin), jolla pääset ovesta sisään.

Olohuoneen yhteydessä on pienempi, äänieristetty huone, jota voi käyttää etätyöskentelytilana.

Tila

 • Tilaan mahtuu 30 henkilöä.
 • Tilassa on kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle.
 • Olohuoneessa mahtuu liikkumaan pyörätuolilla ja Inva-WC on käytettävissä asiointipisteen aulassa. Hissillä pääsee liikkumaan tarvittaessa kerrosten välejä.
 • Wifi-yhteys
 • Televisio
 • Videotykki
 • Mahdollisuus yhdistää tietokoneen tai puhelimen näyttö langattomasti television ruudulle. (Tästä ohjeet paikan päällä.)

Varaaminen

Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt ja muut paikalliset toimijat voivat järjestää tilassa omia tilaisuuksiaan maksutta 1 kertaa/kuukaudessa.

Jos iltaisin tai viikonloppuisin haluaa järjestää tilassa kaikille avoimen tilaisuuden, toivomme varauksen tekijän ilmoittavan siitä kuntaan, jotta tiedämme tiedottaa tilaisuudesta.

Varaajalle tiedoksi

 • Varaus on sitova ja muutoksista on ehdottomasti ilmoitettava joko muuttamalla varaustietoja vahvistusviestin linkin kautta tai soittamalla yhteystiedoissa näkyviin numeroihin.
 • Huomioithan tilavarausta tehdessäsi, että varaamasi aika riittää tarpeeseesi, huomioiden myös loppusiistimisen sekä astioiden pesun ja paikoilleen laiton.
 • Kulunvalvonnan vuoksi tilavaraus ja sen mahdollinen peruminen on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen varauksen ajankohtaa. Jos tarvitset tehdä tai muuttaa varausta tätä lyhyemmällä aikataululla, yhteys aina puhelimitse.

Voit varata ajan alla olevan sähköisen ajanvarauskalenterin kautta tai soittamalla yhteystiedoissa näkyvään numeroon.

HUOM! Tilan VARAAJA saa ovikoodin, jolla pääsee ovista sisään.
Ota tämä aloitusajassa huomioon. Koodi toimii varatusta ajasta alkaen.
Ulko-ovessa on ovisummeri, jolla muut tilaisuuteen tulijat voivat ilmoittaa tulostaan. Voit myös jakaa ovikoodia halutessasi.
Koodi on kertakäyttöinen ja voimassa vain varauksesi ajan.

Tarvittaessa ota yhtyttä, puh. 044 4175213 / Maisa Kokki

Sähköinen tilavaraus tässä linkissä

Sähköinen ajanvaraus

 1. Valitse uusi tilavaraus (mobiilissa kohta löytyy hakuviivastosta) ja täytä kysytyt kentät, yksityiset varaajat voivat täyttää varaaja kohtaan ’yksityinen varaus* (aiemmin varauksia tehneitä järjestöjä on jo viety tietokantaan, tarkista suurennuslasi kuvakkeella)
 2. Valitse ajankohta kalenterista; pvm sekä tilaisuuden alku- ja loppuaika. (Huom! ovikoodi toimii varatusta ajasta alkaen)
 3. Täytä varauksen tiedot. Varaaja kenttään järjestösi nimi.
 4. Tilaisuuden nimi -kenttä on pakollinen (esim. vuosikokous, kirvesäijät tmv.).
 5. Osallistujamäärä -kenttään arvio määrästä (pakollinen)
 6. Tila -kodasta valitaan varattava tila = virastotalon olohuone
 7. Täytä isäntä/emäntä -tiedot. Puhelinnumeroon saat tekstiviestinä ovikoodin. Ja sähköpostiin muistutusviestin.
 8. Vahvista varaus tallentamalla.

HUOM! Saunan ja takkahuoneen varaukset kunnanviraston neuvonnasta/vaihteesta puh. 015 5275200