Suoraan sisältöön

Kuntalaisten olohuone kunnanvirastolla

Olohuone on perustettu kaikkien kuntalaisten iloksi ja se on tarkoitettu kuntalaisille avoimien tilaisuuksien järjestämistä varten.

Sijainti

Olohuone sijaitsee kunnanviraston toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti yläpihan puolelta S-marketin puoleisesta päädystä tai päiväaikaan asiointipisteen aulan kautta. Olohuone on avoinna viraston aukioloaikoina ja iltaisin varauksien perusteella.

Kenelle

Olohuone on perustettu kaikkien kuntalaisten iloksi. Tilassa voi päiväaikaan järjestää kaikille avoimia maksuttomia tilaisuuksia.

Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt, yhdistykset ja yritykset voivat järjestää tilassa omia tilaisuuksiaan maksutta 1 kertaa/kuukaudessa. Jos iltaisin haluaa järjestää tilassa kaikille avoimen tilaisuuden, toivomme varauksen tekijän ilmoittavan siitä varausta tehdessään, jotta tiedämme tiedottaa tilaisuudesta.

Tila ei ole käytettävissä yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Varausta tehdessä merkitse nimikenttään järjestösi nimi ja muistiinpanokenttään tarvittavat lisätiedot.

Olohuoneen yhteydessä on pienempi, äänieristetty huone, jota voi käyttää etätyöskentelytilana.

Tila

 • Tilaan mahtuu 30 henkilöä.
 • Tilassa on kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle.
 • Olohuoneessa mahtuu liikkumaan pyörätuolilla ja Inva-WC on käytettävissä asiointipisteen aulassa. Hissillä pääsee liikkumaan tarvittaessa kerrosten välejä.
 • Wifi-yhteys
 • Televisio
 • Videotykki
 • Mahdollisuus yhdistää tietokoneen tai puhelimen näyttö langattomasti television ruudulle. (Tästä ohjeet paikan päällä.)

Varaaminen

Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt ja muut paikalliset toimijat voivat järjestää tilassa omia tilaisuuksiaan maksutta 1 kertaa/kuukaudessa.

Jos iltaisin tai viikonloppuisin haluaa järjestää tilassa kaikille avoimen tilaisuuden, toivomme varauksen tekijän ilmoittaa siitä varausta tehdessään kuntaan, jotta tiedämme tiedottaa tilaisuudesta.

Varaajalle tiedoksi

 • Varaus on sitova ja muutoksista on ehdottomasti ilmoitettava joko muuttamalla varaustietoja vahvistusviestin linkin kautta tai soittamalla yhteystiedoissa näkyviin numeroihin.
 • Ovet avautuvat puoli tuntia ennen varauksen alkua ja sulkeutuvat automaattisesti varauksen päätyttyä.
 • Huomioithan tilavarausta tehdessäsi, että varaamasi aika riittää tarpeeseesi, huomioiden myös loppusiistimisen sekä astioiden pesun ja paikoilleen laiton.
 • Kulunvalvonnan vuoksi tilavaraus ja sen mahdollinen peruminen on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen varauksen ajankohtaa. Jos tarvitset tehdä tai muuttaa varausta tätä lyhyemmällä aikataululla, yhteys aina puhelimitse.

Voit varata ajan alla olevan sähköisen ajanvarauskalenterin kautta tai soittamalla yhteystiedoissa näkyvään numeroon.

HUOM! Varauskäytäntöön tulee muutos vuoden 2023 alusta, joten varauksia ei vielä vuoteen 2023 voi tehdä.

Sähköinen ajanvaraus

 1. Valitse palvelu -kohdasta varauksen kesto.
 2. Valitse ajankohta kalenterista.
 3. Täytä varauksen tiedot. Nimi kenttään järjestösi nimi.
 4. Muistiinpanokenttään lisätiedot varauksesta.
 5. Vahvista varaus.
 6. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi.