Suoraan sisältöön

Lukio

Me Sulkavan lukiossa uskomme, että jokaisella tulee olla tasavertainen mahdollisuus lukio-opintoihin. Hankimme opiskelijoillemme kannettavan tietokoneen ja ulkopaikkakuntalaisille tarjoamme apua asunnon löytämiseen sekä Sulkavan kunnan palvelut ja tukiverkoston.

Olemme yhteisö, joka haluaa olla jokaisen opiskelijan tukena koko lukiopolun ajan. Meillä toimii moniammatillinen opiskelijahuoltoryhmä, joka auttaa ja tukee opiskelijoita voimaan hyvin ja oppimaan paremmin. Lisäksi ryhmänohjaaja huolehtii opiskelijan jokapäiväisistä opiskeluun liittyvistä asioista ja opintojen etenemisestä.

Sulkavan lukio on oppimisympäristönä turvallinen ja innovatiivinen. Meillä nuori voi opiskella yrittäjyys- tai yleislinjalla. Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysmaailman, työelämän edustajien, järjestöjen ja muiden oppilaitosten kanssa.

Vaikka olemmekin pieni lukio, tarjoamme laadukkaan kurssivalikoiman. Voimme tarjota esimerkiksi kattavan kielivalikoiman ja ammatillisen koulutuksen kursseja oppilaitosyhteistyön ansiosta. Luonnollisesti kaikki lukion opetussuunnitelman mukaiset aineet voi opiskella meillä. Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia soveltavia kursseja.

Lue lisää Sulkavan lukion tarjoamista mahdollisuuksista ja opintoihin liittyvistä asioista lukion omilta sivuilta.