Suoraan sisältöön

Terveystalo tiedottaa

Kategoria: Ajankohtaista

Hakeudu ajoissa hoitoon ja huolehdi sovituista seurantakäynneistä!

Sulkavan terveysasemalle on koronatilanteesta huolimatta turvallista tulla. Älä jää selkeiden oireiden ilmetessä kotiin, vaan ole ajoissa yhteydessä terveyskeskukseen, jossa terveydenhuollon ammattilainen arvioi tilanteesi.

Terveysasemalla annetaan myös kiireettömiä aikoja. Aikoja annetaan toistaiseksi vain 2-3 seuraavalle viikolle koronatilannetta seuraten.

Suun terveydenhuollon kiireettömän hoidon tarjoamisessa edetään vaiheittain myöskin koronatilannetta jatkuvasti seuraten. Alkuvaiheessa hoidetaan ensisijaisesti puolikiireellisiä toimenpiteitä, kuten juurihoitoja ja hampaan poistoja. Myös tutkimuskäyntejä jatkamme asteittain aloittaen lasten tarkastuksista ja kiireettömästä hoidosta. Kiirevastaanotto toimii arkisin normaalisti. Hoidon järjestämisessä ja suojauksissa noudatamme valtakunnallisia ohjeita

Varotoimenpiteet

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi muistutamme varotoimenpiteenä, että vastaanotolle ei saa tulla liian aikaisin viettämään aikaa odotustiloihin. Vastaanotolle tulee saapua korkeintaan viisitoista minuuttia ennen varattua aikaa. Pyydämme asiakkaita myös pitämään odotustiloissa riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin.

Kerrothan puhelimessa etukäteen, jos sinulla on lähiaikoina ilmennyt vähäisiäkään hengitystieinfektion oireita, kuten esimerkiksi nuhaa tai yskää. Sairaana ei tule saapua kiireettömälle vastaanotolle.