Suoraan sisältöön

Kunnan tilojen varaaminen -tilat varattavissa toistaiseksi rajoitukset huomioiden

Kategoria: Koronavirus

Aluehallintovirasto on julkaissut 20.4.2021 tiedotteen kokoontumisrajoituksista;

”Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntien alueilla Itä-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli kuuden (6) henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa. Mainituissa tiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään kuusi henkilöä, jos turvallisuus niissä voidaan varmistaa.” Linkki tiedotteeseen; https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69906648.
Kunnan oma tiedote luettavissa osoitteessa; https://sulkava.fi/yleisotilaisuuksien-ja-yleisten-kokousten-rajoitukset-jatkuvat-ita-suomen-alueella/

Määräykset ovat voimassa ajalla 23.4 – 22.5.2021.

Kunnan tilojen varaukset

Kunnan tilojen käytössä noudatetaan Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin rajoituksia ja suosituksia.

Näin ollen tilat ovat varattavissa

  • alle 6 hengen yleisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin (Yleisötilaisuuden käsitteen piiriin ei kuulu jatkuvaluonteinen, normaali toiminta eikä työpaikkojen normaali toiminta.)
  • yhdistyksien, yhteisöjen ja yritysten yksityisiin kokouksiin.

Aluehallintovirasto korostaa, että jokaisen toimijan on tärkeää huomioida toiminnassaan yleiset ohjeet hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä estetään, vaikka toiminta tai tapahtuma ei kuuluisikaan aluehallintovirastojen määräämien rajoitusten piiriin.

Liitteet

Sosteri/ohjeistus tapahtumiin >>

Ohje yleisötilaisuuksiin yleisiin kokoontumisiin ja julkisten tilojen käyttöön 21.9.2020(2)

Aluehallintoviraston koronaneuvonta tapahtumanjärjestäjille (ma-pe klo 8-11.30 ja 12.30-16): p. 0295 016 666, koronainfo@avi.fi