Suoraan sisältöön

Vuoden sulkavalainen 2021 on Mirjam Reponen Ihmekollektiivista

Kategoria: Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2021 palkittiin Vuoden sulkavalaisen lisäksi Vuoden sulkavalaiseksi yrittäjäksi yrittäjäpariskunta Jussi Virta ja Mirja Anunti-Virta ja Sulkavan kunnan kulttuuripalkinnolla bändikilpailun tänä vuonna voittanut yhtye Seventine.

Vuoden sulkavalaiseksi palkittiin kulttuuriyhdistys Ihmekollektiivin perustajajäsen ja puheenjohtaja Mirjam Reponen. Reponen on nuori paluumuuttaja, joka on koko Ihmekollektiivin porukan kanssa vaikuttanut siihen, että Sulkavalla tapahtuu nyt paljon aiempaa enemmän iloisen monipuolista kulttuuritoimintaa. Toiminta on esikuvallista, luo yhteisöllisyyttä ja tuo uutta näkökulmaa kotiseutuun ja Sulkava-hengen nostattamiseen. Yhdistyksen puheenjohtajana hän on kantanut vastuuta uuden yhdistyksen toiminnan käynnistämisessä, ja tuonut erityisen ansiokkaasti Sulkavaa esille julkisuudessa.

Sulkavan Yrittäjäyhdistys palkitsi juhlassa vuoden sulkavalaisen yrittäjän. Palkinnon sai yrittäjäpariskunta Jussi Virta ja Mirja Anunti-Virta. Palkinnon luovutti yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Juha Reponen ja hallituksen jäsen Ulla Ruottinen. Voittajan kukitti kunnanjohtaja Juho Järvenpää.

Sulkavan kunta palkitsi samassa tilaisuudessa omalla kulttuuripalkinnolla Genelecin ja Apulannan järjestämän bändikilpailun voittajan Seventine-yhtyeen. Yhtyeeseen kuuluvat Kim Miettinen, Mika Kontinen, Paavo Auvinen ja Väinö Kemppinen. Sulkavalaiset seurasivat bändikilpailun etenemistä jännityksellä, ja uutinen voitosta otettiin vastaan suurella ilolla. Tällaisia tunteita tarvitaan ja Sulkava näkyi voiton myötä myös mediassa positiivisesti. Tämä yhtye tulee varmasti jatkossakin vahvistamaan Sulkavan positiivista julkisuuskuvaa samalla, kun he kehittävät omaa uraansa musiikin saralla. Sulkavan kunta haluaa kiittää ja kannustaa tätä yhtyettä myös tulevaisuuden menestykseen.