Suoraan sisältöön

Sulkavan vuoden 2020 parhaat: palkinnot Konsta Hämäläiselle ja Mapline Oy:lle

Kategoria: Ajankohtaista

Lauantaina 5.12. järjestetyssä Sulkavan kunnan 390-vuotislähetyksessä jaettiin palkintoja: vuoden sulkavalainen 2020 on Konsta Hämäläinen ja Sulkavan 2020 yritys on Mapline Oy!

 

Tänä vuonna vuoden sulkavalainen ja Sulkavan vuoden yritys 2020 palkittiin kunnan 390-vuotissyntymäpäivillä lauantaina 5.12.2020.

Vuoden sulkavalaiseksi valittiin lohilahtelaislähtöinen kestävyysjuoksija Konsta Hämäläinen. Konsta on vuoden aikana menestynyt yleisurheilussa: huipentumana 5000 metrin Suomen mestaruus. Konsta on positiivinen henkilö, joka on tuonut syntypitäjäänsä esille ja on loistava esimerkki monella tapaa.

Sulkavan vuoden 2020 yritykseksi on valittu Mapline Oy, yrittäjä Kristian Liljeström. Mapline Oy >> tuo ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaan markkinointiin ja viestintään toteuttamalla asiantuntevia paikkatieto- ja karttapalveluja.

Onnea voittajille!

Vuoden sulkavalainen valitaan vuosittain. Vuoden sulkavalaisen valitsee kuusihenkinen raati. Edustavat tahot ovat Sulkavan kunta, Sulkavan seurakunta, Sulkava-lehti, Sulkava-seura, Sulkavan yrittäjät ja Sulkavan nuorisovaltuusto.

Sulkavan vuoden yrittäjän valitsee Sulkavan Yrittäjät ry.