Suoraan sisältöön

Sulkavan kunta rekrytoi rakennustarkastajan

Kategoria: Ajankohtaista

Sulkavan kunta hakee timanttisten tekijöidensä joukkoon rakennusalan ammattilaista, joka hallitsee rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien lisäksi asiakaspalvelun. Hae meille töihin rakennustarkastajaksi!

Meille Sulkavalla on tärkeää ammattimaisesti, tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti hoidetut rakentamiseen ja asumiseen liittyvät palvelut. Haemme nyt meille sopivaa henkilöä rakennustarkastajan virkaan. Virka on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.9.2023. Virka on uusi.

Pääasialliset sisällöt työssäsi ovat maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakennusvalvontaviranomaiselle kuuluvat tehtävät.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on taskussasi vähintään rakennusalan korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka tekee työtä asiakaspalvelulähtöisesti ja joka hallitsee myös asiakasviestinnän saloja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen hallintaa. Työnkuva vaatii liikkumista autolla, joten ajokortti on välttämätön.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässäsi elo-syyskuussa 2023. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen tehtävään. Toivomme myös, että jätät hakemukseksi yhteydessä palkkatoiveen.

Mitä voit odottaa meiltä?

Meillä työnantajana on paljon annettavaa sinulle. Tarjoamme työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä vielä vahvemmaksi alasi ammattilaiseksi ja jossa pääset tekemään ihmislähtöistä työtä. Tarjoamme pienen mutta tehokkaan työyhteisön, jossa kaikilla on vahva kollegoiden ja esihenkilön tuki. Työskentelet osana Sulkava-joukkuetta, joka antaa ja luo hyvän mahdollisuudet onnistua. Sulkavalla teemme asiat yhdessä, joten kollegoiden ja esihenkilön apu ja tuki on aina taattu.

Rakennustarkastajana toimit kiinteistöpäällikön tiimissä. Tiimiin kuuluu lisäksi rakennusvalvonnan sihteeri ja ympäristösihteeri. Pääset myös osallistumaan kunnan markkinointitiimin ja tuomaan asiantuntijuuttasi Tervetuloa rakentamaan Sulkavalle -teemaan. Toimipaikkasi on Sulkavan kunnan virastolla, aivan Saimaan äärellä. Lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevia palveluita, kuten lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Hae ihmeessä 31.5.2023 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi kautta ja tule töihin Sulkavalle, Saimaan syliin! Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Haastattelut järjestämme 14.-15.6.2023.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan 6 kk:n koeajalla.