Suoraan sisältöön

Sulkavan kunta hakee uutta teknistä johtajaa

Kategoria: Ajankohtaista

Suomen soutupitäjä Sulkava etsii uutta teknistä johtajaa!

Teknisenä johtajana vastaat teknisten palvelujen toimialan toiminnasta ja kehittämisestä, hoidat toimialan kannalta keskeisiä yhteistoimintasuhteita viranomaisiin ja muihin keskeisiin tahoihin. Teknisen johtajan esihenkilö on kunnanjohtaja. Olet johtoryhmän jäsen ja ympäristö- ja rakennuslautakunnan esittelijä. Tiimisi kuuluvat rakennustarkastaja ja toimistosihteeri, joiden esihenkilönä toimit.

Keskeisimmät tehtävät työssäsi ovat:

Kunnan teknisen toimialan johtaminen (rakennusvalvonta, ympäristötoimi, työelämäpalvelut)

Teknisten palvelujen toimialaan kuuluvat tilaajan tehtävät

Sulkavan Palvelut Oy:n toimitusjohtaja (Sulkavan kunnan omistama vesihuoltolaitos)

Sulkavan Vuokratalot Oy:n toimitusjohtaja

Tulevalta tekniseltä johtajalta edellytämme virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta rakennusalan vastuutehtävistä, hankintaosaamista ja kokemusta kustannuslaskennasta.

Arvostamme kehitysmyönteistä otetta ja johtamiskokemusta sekä aitoa vuorovaikutteisuutta. Lisäksi katsomme eduksi osakeyhtiöosaamisen ja kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä.

Kuntamme strategiset päämäärät ovat vakaa ja kestävä talous, hyvinvoivat kuntalaiset ja vireä elinkeinoelämä. Sinulla on visio, miten yhdessä saavutamme nämä päämäärät ja ylläpidämme hyvää elämää Sulkavalla. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus, yritysmyönteisyys ja luonto.

Sulkavan kunta on varsin elämäniloinen, hyvässä taloustilanteessa oleva Saimaan saaristokunta, jossa asioita tehdään yhdessä. Pääset rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Sulkavaa, jossa on hyvä ja turvallista elää.

Työnantajana olemme joustava ja toimimme tasa-arvoisesti. Henkilöstön kehittämiseen, viihtyvyyteen ja hyvinvointiin panostetaan. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten E-passin, työsuhdepyörän ja laajat työterveyshuoltopalvelut.

Pyydämme toimittamaan hakemukset palkkatoivomuksineen Kuntarekryn kautta maanantaihin 18.12.2023 klo 12.00 mennessä. Teknisen johtajan virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Virassa noudatetaan kokonaistyöaikaa ja virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Aloitusaika on kevään 2024 aikana, sopimuksen mukaan.

Haastattelut pidetään 4.1.2024 Sulkavalla ja valinnassa voidaan hyödyntää ulkoista henkilöarviointia. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hae ihmeessä Sulkavalle, Saimaan syliin!