Suoraan sisältöön

Sulkavan kunta hakee uutta kunnanjohtajaa

Kategoria: Ajankohtaista

Suomen soutupitäjä Sulkava etsii uutta kunnanjohtajaa!

Tulevalta kunnanjohtajaltamme emme edellytä supervoimia, ne saat käyttöösi täällä. Edellytämme kuitenkin soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta. Sen lisäksi arvostamme kehitysmyönteistä ja jämäkkää johtajuutta sekä aitoa vuorovaikutteisuutta ja helposti lähestyttävää otetta niin henkilöstön, luottamushenkilöiden, kuntalaisten kuin sidosryhmien kanssa.

Kuntamme strategiset päämäärät ovat vakaa ja kestävä talous, hyvinvoivat kuntalaiset ja vireä elinkeinoelämä. Sinulla on visio, miten yhdessä saavutamme nämä päämäärät ja ylläpidämme hyvää elämää Sulkavalla. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus, yritysmyönteisyys ja luonto. Nämä ovat työsi peruskiviä ja johdat niiden mukaisesti.

Meillä on tarjottavana Sinulle johdettavaksi elinvoimainen, hyvässä taloustilanteessa oleva ja varsin elämäniloinen Saimaan saaristokunta, jossa asioita tehdään yhdessä. Johdettavaksi saat osaavan työyhteisön, jonka kanssa on mukavaa ja helppoa työskennellä. Pääset rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Sulkavaa, jossa on hyvä ja turvallista elää.

Työnantajana olemme joustava ja toimimme tasa-arvoisesti. Henkilöstön kehittämiseen, viihtyvyyteen ja hyvinvointiin panostetaan. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten E-passin, työsuhdepyörän ja laajat työterveyshuoltopalvelut.

Pyydämme toimittamaan hakemukset palkkatoivomuksineen Kuntarekryn kautta sunnuntaihin 26.11.2023 klo 23:59 mennessä. Kunnanjohtajan virka täytetään toistaiseksi. Aloitusaika on kevään 2024 aikana, sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun kanssa tehdään johtajasopimus.

Haastattelut pidetään 5.12.2023 Sulkavalla ja valinnassa hyödynnetään ulkoista henkilöarviointia. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hae ihmeessä Sulkavalle, Saimaan syliin!