Suoraan sisältöön

Sulkavalle kunniamaininta

Kategoria: Ajankohtaista

Sulkava on saanut kunniamaininnan Etelä-Savon Yrittäjien ja Etelä-Savon maakuntaliiton yhdessä järjestetyssä Yrittäjäystävällinen kunta -kilpailussa!

”Kunnassa uskotaan positiivisesti omiin mahdollisuuksiin. Laadukkaat tietoliikenneyhteydet takaavat etätyön mahdollisuuden. Kunta on panostanut yrittäjyyskasvatukseen. Sulkavan lukio on yrittäjyyspainotteinen ja nuorten työllistymistoimenpiteitä tehdään yhteistyössä kunnan ja yrittäjien kanssa.”

Elinvoimastrategia huomioi jo nyt tien 438 ja Vekaransalmen sillan tuomat mahdollisuudet. Sulkava toimii aktiivisesti Saimaa Geoparkissa. Pirteän poikkeuksen perinteisiin yhteistyökuvioihin antaa niin sanotut saunafoorumit, jossa kunnan viranhaltijat ja yrittäjät pohtivat yhteisiä asioita.

Kunniamaininta annettiin Mikkelissä järjestetyssä Etelä-Savon kunnallisjohdon seminaarissa 16.10!

Voitto meni ensimmäistä kertaa järjestetyssä kilpailussa Joroisiin.

Kuva: Saara Vauhkonen

Sulkavalta palkintoa vastaanottamassa Sulkavan yrittäjät ry:n hallitusta (vasemmalta Veli-Pekka Alusniemi, puheenjohtaja Juha Reponen, Taina Huiskonen, varapuheenjohtaja Mirja Anunti-Virta, sekä kunnan edustajina kehittämispäällikkö (vs.) Susanna Issakainen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisa Ralli). Kuvan oikeassa reunassa Joroisten edustajat.