Suoraan sisältöön

Sulkavalla saneerataan vesi- ja viemäriputkia

Kategoria: Ajankohtaista

Itä-savon uutinen Sulkavan Tiiterontien saneerauksesta;

Sulkavalla on aloitettu kunnallisen vesi- ja viemäriputkiston uusiminen Tiiterontiellä keskustaajamassa. Vesi- ja viemäriputkistoa uusitaan noin 800 metrin matkalta. Samalla uusitaan myös katurakenteet ja valaistus.

– Lisäksi urakkaan kuuluu yksi uusi jätevesipumppaamo, kertoo työpäällikkö Pasi Anttonen pääurakoinnista vastaavasta Laamavuori Infrasta.

– Sulkavan mittakaavassa kyse on kohtalaisen mittavasta urakasta.

Vesijohtolaitteistojen ja venttiilien uusimisesta johtuen Tiiterontien talouksista katkeaa vedenjakelu keskiviikkona 22. heinäkuuta kello 18. Katkos kestää arviolta noin kahdeksan tuntia ja päättyy arviolta 23. heinäkuuta aamuyöllä kello 2.

Vedenjakelu katkeaa noin 50 kotitaloudelta ja lisäksi 36-paikkaisesta vanhusten palvelutalo Tiiterontuvasta.

– Kotitalouksille annetaan ohjeistus varautua vesikatkoon varaamalla vettä astioihin ja säiliöihin. Palvelutalolle järjestetään väliaikainen vesisyöttö säiliöistä, Anttonen sanoo.

– Toki kotitaloudetkin voivat tarvittaessa hakea palvelutalon säiliöistä vettä, mutta ensisijaisesti katkoon tulisi varautua jo ennakkoon.

Urakka aloitettiin noin kaksi viikkoa sitten ja se kestää arviolta marraskuun puoliväliin saakka. Viimeistelytyöt, eli uudet päällysteet tieosuudelle, tehdään ensi keväänä.

Sulkavalla Tiiterontiellä uusitaan vesi- ja viemäriputkistoa, minkä takia vedenjakelu katkeaa väliaikaisesti myös vanhusten palvelutalo Tiiterontuvasta keskiviikkoiltana.
Timo Seppäläinen