Suoraan sisältöön

Sulkavaisia vietetään 26.8.2023

Kategoria: Ajankohtaista
Sulkavaisia vietetään 26.8.2023

Sulkavan omat syksynaloittajaiset, Sulkavaiset järjestetään nyt jo viidennen kerran elokuun viimeisenä lauantaina 26.8.2023. Jälleen kerran on luvassa monipuolista ohjelmaa ympäri Sulkavaa!

SULKAVAN TORI (Alanteentie 36)

Sulkavan Yrittäjät järjestävät torilla markkinat klo 9-15, joihin on saapumassa aimo liuta myyjiä. Lisäksi torilta löytyy eri toimijoiden esittelypisteitä. Paikalla on ainakin sähköautojen esittelyä, lapsiperhepalveluiden piste josta löytyy myös puuhaa perheen pienimmille, Tykkipursiseura sekä tietenkin kunnan piste. Myyntipaikkojen varaukset 0400 240380/Heikki.

Torin lavalla on myös luvassa ohjelmaa. Yrittäjä yhdistyksen avaus ja kunnan kuulumiset kuullaan klo 10, jonka jälkeen lavalla nähdään ja kuullaan paikallisten nuorten paneeli, jossa nuoret pääsevät tenttaamaan aikuisia. Klo 11 espanjalaislähtöinen ja nykyään sulkavalaistunut Sergio esittää musiikkiaan. Ohjelma huipentuu klo 13 Värttinästä tutun Sari Kaasisen esiintymiseen. Näiden lisäksi lavalla kuullaan mm. Tykkipursiseuran miniluentoja ja kunnan sekä yrittäjien kuulumisia.

ALINANNIEMI (Alanteentie 44)

Alinanniemessä riittää myös pöhinää. Heti aamusta klo 9 alkaen Sulkavan palokunta ja Palomieskerho esittelevät siellä kalustoa, toimintaa ja turvallisuusviestintää. Luvassa on myös toimintanäytös. Tykkipursiseura järjestää Alinanniemessä Puolen päivän pamauksen klo 12.

LOHILAHTI

Lohilahden torilla (Tenniskentäntie 1) on aamuvarhaisesta alkaen kesätori. Torin antimia on tarjolla klo 8.30-10.30.

SULKAVAN SOUTUSTADION (Alanteentie 1)

Soutustadionilla nähdään taas vanhoja ajoneuvoja, kun Cone Valley Cruising kokoaa alan harrastajia ajopeleineen ihasteltavaksi. Autoja ja muita kulkupelejä voi käydä katsomassa stadionilla klo 13-17. Cruising kylän läpi starttaa klo 17.

VANHA KUNNANTUPA (Kirkkotie 3)

Vakutulla kirppistellään klo 10-14! Kirpputori on auki ja pihalla järjestetään samaan aikaan takakonttikirppis. Myyntipaikat ovat ilmaisia.

ILTAMENOT

Iltamenojakin on luvassa. Rantamakasiinilla (Alanteentie 13) viihdyttää Kylän Jätkät klo 21 alkaen (pääsymaksu). Muikkukukossa (Alanteentie 40) bailataan Mikin discon ja karaoken tahtiin.

Upea päivä siis tulossa jälleen kerran!