Suoraan sisältöön

Soutukoulu soutustadionilla keskiviikkoisin ja soutu Tokioon

Kategoria: Ajankohtaista

SOUTUKOULU SOUTUSTADIONILLA!

Sulkavan Urheilijat -41 on saanut Etelä-Savon Liikunta ry:n myöntämän hankerahoituksen Sulkavan soutustadionilla keskiviikkoiltaisin klo 18.00 – 19.30 järjestettävään puuvenesoutukouluun. Paikalle kutsumme ennen kaikkea työttömiä ja lapsiperheitä. Kaikki muutkin halukkaat ovat erittäin lämpimästi tervetulleita.

 

Opetus on maksutonta. Kalustona käytämme koronarajoitusten takia ainakin aluksi yksiköitä, vuorosoutuveneitä ja pariairokaksikoita. Myös kanootit, kajakit ja kesemmällä SUP-lauta on käytössämme. Tavoitteena on saada ilman mitään aikaisempaa osaamiskynnystä kaikki kokeilemaan ja opettelemaan turvallista vesillä liikkumista. Harjoituksilla pyrimme oikean suoritustekniikan omaksumiseen. Myös tavoitteena on soutu- ja melontainnostuksen kasvattaminen.

 

Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Alle 14 vuotiailla on hyvä olla huoltaja mukana. Innostuksen kasvaessa ja taitojen niin salliessa on jatkossa mahdollista käyttää seuran veneitä omatoimisissakin harjoituksissa. Jos teillä on oma tai vieras vene käytössänne ja voitte sitä kuljettaa, niin ottakaa se mukaanne soutukouluun. Lisätietoja antavat soutujaoston pj. Heikki Joskitt puh. 0400428646 ja seuran pj. Esa Repo puh. 0400893605.

 

TULE SOUTAMAAN JA MELOMAAN KANSSAMME TOKIOON!

 

Sulkavalta soudamme tänä vuonna Tokioon! Onha seuraavat olympialaiset 2021 siellä. Suursoutujen peruminen on saanut meidät omatoimiseen harjoitteluun ja vesillä liikkumiseen. Kaikki soutajat ja melojat merkitkää kilometrinne avaammaamme soutulaskuriin.

 

Se löytyy os. www.soutulaskuri.fi . Rekisteröitykää ja laittakaa aina aika ajoin liikkumanne kilometrit tänne laskuriin. Näin keräämme kilometrejä. Tokioon on matkaa vettä myöten 15 000 km! Kaikki soutajat ympäri maailmaa olette tervetulleita matkaamme aivan yhtä lailla. Mitään soutuseuraa ette tarvitse taustaksenne.

 

Kaikkien rekisteröityneiden kesken arvomme hyviä palkintoja säännöllisin väliajoin ja lopuksi syksyllä vielä loppupalkinnot.

 

Lisätietoja antavat sotujaoston pj. Heikki Joskitt puh. 0400428646 ja seuran pj. Esa Repo puh. 0400893605.