Suoraan sisältöön

Kuntalaisilta 18.10.2023 jätehuolto ja rakennusvalvonta teemalla – löydät linkin striimiin täältä

Kategoria: Ajankohtaista

Sulkavan kunta järjestää kuntalaisillan keskiviikkona 18.10.2023 klo 17 alkaen Sulkavan yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Illan aiheena on jätehuolto ja rakennusvalvonta.

Ilta alkaa Sulkavan uuden ympäristö- ja rakennuslautakunnan esittäytymisellä. Paikalla ovat myös kunnan tekninen johtaja Antti Hulkkonen ja rakennustarkastaja Asta Veikkanen.

Paikalla jätehuollosta on kertomassa Savonlinnan kaupungin jätehuoltoinsinööri Pirkko Räikkönen. Räikkönen kertoo erityisesti jätehuoltolaista ja sen muutoksista. Hänen jälkeensä ääneen pääsee RL-palveluiden toimitusjohtaja Nina Rasola. Hän kertoo jätehuollosta ja sen toteuttamisesta käytännössä. Illan aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja aikaa on myös yleiselle keskustelulle.

Tapahtuma livestriimataan, jotta myös esimerkiksi muualla asuvilla kesäasukkailla on mahdollisuus seurata tilaisuutta verkon kautta. Striimin kautta voi myös esittää kysymyksiä. Striimistä tehdään tallenne, joka tulee myöhemmin katseltavaksi kunnan nettisivuille. Livestriimiin pääset tästä linkistä.