Suoraan sisältöön

Anna arvokas mielipiteesi Etelä-Savon hyvinvointialueen lempinimestä ja voita elämyksiä!

Kategoria: Ajankohtaista

Etelä-Savon hyvinvointialue järjestää sosiaali– ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut Enonkoskella, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjussa, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella, Savonlinnassa ja Sulkavalla 1.1.2023 alkaen! Hyvinvointialueen nimen täytyy siis yhdistää sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut ja koko Etelä-Savon alue!

Nyt jo lähes 400 tulevan hyvinvointialueen työntekijää on kertonut meille ajatuksiaan eteläsavolaisen hyvinvoinnin kulmakivistä. Muun muassa niiden avulla on muotoiltu nimiaihioita uudelle hyvinvointialueelle.

Lempinimi hyvinvointialueelle

Hyvinvointialueen virallinen nimi on Etelä-Savon hyvinvointialue. Viestinnässä on kuitenkin mahdollisuus käyttää lyhyttä lempinimeä, kunhan virallinen nimi mainitaan asiayhteydessä ensin.

Lempinimen tulisi olla helppo käyttää, yksinkertainen, tuttu ja tarttuva – ja tietenkin hyvinvointialuetta kuvaava.

Nyt toivomme sinun mielipidettäsi. Mitä pidät esitellyistä nimiaihioista, millaista nimeä itse ehdottaisit tai olisiko mielestäsi pelkässä virallisessa nimessä pysyminen paras vaihtoehto?

Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken viisi Lippu.fi -tapahtumalahjakorttia.

Vastaathan nopeaan kyselyyn heinäkuun loppuun mennessä, siis viimeistään sunnuntaina 31. heinäkuuta. Kiitos jo valmiiksi, kun olet osa Etelä-Savon uuden hyvinvointialueen muotoutumista!

Osallistu kyselyyn TÄSTÄ