Suoraan sisältöön

Rajoituksia Asiointipisteen palveluissa

asiointipisteen logo

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi myös Asiointipisteessä pyritään välttämään henkilökohtaista kontaktia ja käyntiasiointi rajataan vain välttämättömien, kiireellisten asioiden hoitamiseen.

Ota ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse 044 417 5337 tai sähköpostilla yhteispalvelu@sulkava.fi

– Mikäli asiointi palvelupisteessä on välttämätöntä, noudata käsihygieniasta annettuja ohjeita ja vältä lähikontaktia henkilökuntaan sekä muihin asiakkaisiin (turvaväli vähintään 1 metri).

– Asioi terveenä, älä tule paikalle jos sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet lähiaikoina matkustanut ulkomailla.

Asiointipisteen aulassa on asiakaspääte niitä kuntalaisia varten, joilla ei ole kotonaan tietokonetta ja he tarvitsevat sitä välttämättä kiireellisten asioiden hoitamiseen.

Verkkoasioinnin neuvontaa asiakaspäätteellä rajaamme vain kiireellisiin asioihin (toimeentulotuki, työttömyys, sairauspv.raha).

Hakemuksia, liitteitä ja muita asiakirjoja voi jättää turvallisesti myös Sulkavan kunnan lukolliseen postilaatikkoon, joka sijaitsee viraston taka-oven vieressä. Otamme tarvittaessa yhteyttä puhelimitse, mikäli  postilaatikkoon jätettyihin asiakirjoihin tarvitaan lisäselvityksiä.

Edellä mainitussa välttämättömässä asioinnissa  Asiointipiste palvelee normaalien aukioloaikojen mukaan ma-pe klo 9-11 ja 12-15

Lähetämme tarvittaessa hakemuksia myös kotiin ja neuvomme puhelimitse niiden täyttämisessä.

Kiireettömät asiat voi hoitaa myöhemmin esim. Kelan matkakorvausten ja sairaanhoitokorvausten (fys.hoito, yksityislääkäri yms.) hakuaika on 6 kuukautta.

Pidetään huolta itsestä ja toisistamme!