Suoraan sisältöön

Perusopetuksen ja lukion oppilaanohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 10.1.-5.6.2022.

Kategoria: Kuulutukset

Sulkavan yhtenäiskoulussa ja lukiossa on avoinna oppilaanohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 10.1. – 5.6.2022. Yhtenäiskoulun yläluokilla ja lukiossa on noin 90 oppilasta ja yksi oppilaanohjaaja.

Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta opoa, jolle opettajuus ja ohjaaminen ovat intohimo. Haluamme kouluumme ohjauksen ammattilaisen, joka osaa tehdä yhteistyötä muiden työyhteisön jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Toivomme, että hakijalla on hyviä työkaluja nuorten kanssa toimimiseen ja osaamista nuorten kasvun ja hyvinvoinnin edistämiseen. Arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta verkostoitumiseen ja sen edistämiseen koko koulun tasolla. Arvostamme kokemusta oppilaanohjaajana toimimisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oppilaslähtöistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusehtona on oppilaanohjaajan kelpoisuus, joka on määritelty opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetussa asetuksessa (986/14.12.1998, 865/3.11.2005). Mikäli päteviä hakijoita ei ole, myös muodollista pätevyyttä vailla olevat huomioidaan. Palkka määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme valinnassa kolmen (2) kuukauden koeaikaa.

Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Sulkavan kunta on savuton työpaikka. Kunnassa on tarjolla vuokra-asuntoja.

Lisätietoja

http://www.sulkavanlukio.fi
http://www.sulkava.fi

Hakuaika 9.11.2021 – 30.11.2021, hakemus osoitteessa Kuntarekry/Sulkava >>