Kuntalaisten olohuone

Olohuoneen varaukset ja käytännöt, voimassa toistaiseksi

Olohuone varattavissa  Jaana Uotiselta p. 044 417 5209 tai Hanna-Mari Kaartiselta p. 044 417 5208. 

 

Muistattehan huolehtia hyvästä käsihygieniasta sekä jälkien siistimisestä tapaamisten jälkeen!

 

******************************************************************************************************************************************

Kuntalaisten olohuone sijaitsee kunnanvirastolla 2. kerroksessa. Olohuonetilaksi tämä tila valikoitui hyvän sijaintinsa ja helppokulkuisuutensa vuoksi. Liikuntarajoitteiset pääsevät tilaan helposti alapihan kautta hissillä, myös yläpihan kautta kulkeminen onnistuu esteettömästi. Toinen tilanvalintaan vaikuttava seikka oli se, että kunnanvirastoa pyritään saamaan entistä enemmän kuntalaisten käyttöön. Viraston tilathan on tehty kuntalaisia palvelemaan!

Olohuone on avoinna arkisin viraston aukioloaikoina. Tilaan mahtuu n. 30 henkilöä. Tiloihin käynti joko yläpihan puolelta tai asiointipisteen aulan kautta. Olohuoneessa voi järjestää päivisin kaikille avoimia tilaisuuksia. Iltaisin tila on varattavissa järjestöjen ja muiden paikallisten toimijoiden käyttöön maksutta 1 kert/kk. Jos iltaisin haluaa järjestää tilassa kaikille avoimia tilaisuuksia, tulee varauksen tekijän ilmoittaa siitä yhteyshenkilölle, jotta tiedämme julkaista tilaisuuden lehdessä.

Ovet ohjelmoidaan iltatilaisuuksia varten avautumaan puoli tuntia ennen tilaisuutta. Tilassa on kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle. Jos käyttää olohuoneen astioita niiden tiskauksen voi suorittaa 3.kerroksen aulassa olevalla tiskikoneella. Olohuoneesta pääsee aulan kautta hissillä yläkertaan.

Varaukset ja yhteydenotot:
Jaana Uotinen
palveluohjaaja
puh. 044 417 5209