Suoraan sisältöön

Olemme mukana Digiturvaviikolla 26.-30.10.2020

Kategoria: Ajankohtaista

Sulkavan kunta osallistuu Digiturvaviikolle ma-pe 26.10.-30.10.2020. Digi- ja väestötietovirasto (dvv) järjestää ohjelmaa kaikille asiasta kiinnostuneille henkilökunnasta johtoportaaseen ja asiantuntijoihin asti. Jos ole kiinnostunut, osallistu. Organisaatiosi, yrityksesi, järjestösi on tervetullut osallistumaan joukolla!

Ohjelma henkilöstölle -sivulta löydät linkin Digiturvallinen elämä -pelin asentamiseen. Tätä peliä voivat kaikki pelata, yksin tai porukalla. Peli kestää noin tunnin. Samalla sivulla löytyy tietoa dvv:n verkkokoulutuksesta sekä linkki ohjeisiin.

Maanantaista perjantaihin voit myös seurata suoria lähetyksiä digiturvaan liittyvistä aiheista. Erityisesti tiistain, keskiviikon ja perjantain aiheet ovat tarkoitetut koko henkilöstölle.

Organisaatiosi voi ilmoittautua osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/digiturvaviikko/fi
Ohjelma henkilöstölle -sivun linkki: https://www.lyyti.fi/p/digiturvaviikko/fi/ohjelma_henkilostolle
Viikon tapahtumat sekä linkki suoriin lähetyksiin: https://www.lyyti.fi/p/digiturvaviikko/fi/ohjelma_johdolle_ja_asiantuntijoille

Digiturvallinen elämä -koulutuksista löytyy tietoa myös suoraan digi- ja väestötietoviraston sivuilta, osoitteesta: https://dvv.fi/digiturvallinen-elama?fbclid=IwAR1QwaBd04LqKBfsVZ_Gynd2dbeK7zdQSwlvv2OR7ZQ8ZkPFLL5o-irUVxw

Olemme mukana Digiturvaviikolla -kuva