Suoraan sisältöön

Kuntalaisten olohuone avataan keskiviikkona 12.2.!

Kategoria: Ajankohtaista

Tila sijaitsee kunnanvirastotalossa, Kauppatie 1, 2. krs. Sisäänkäynti viraston yläpihan puolelta tai torin puolelta alakerran kautta hissillä 2. kerrokseen.

Kuntalaisten olohuoneen taustalla on perintö, jonka Sulkavan kunta sai vuonna 2018. Perinnön käytön yhtenä ehtona oli kuntalaisten olohuoneen perustaminen.

Kuntalaisten olohuone on kaikille kuntalaisille tarkoitettu kohtaamispaikka. Toiminnalla lisätään kunnan yhteisöllisyyttä sekä kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Olohuoneessa on iso yhtenäinen tila, jossa avokeittiö sekä pieni neuvotteluhuone, siivousvälineille huone ja WC. Esteetön WC sijaitsee viraston 2.kerroksen aulassa, johon olohuoneesta on suora käynti. Istumapaikkoja olohuoneessa on 30 henkilölle. Käytössä on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja jääkaappi sekä kahviastiasto 30 henkilölle. Tilassa on TV ja videotykki, joissa molemmissa langaton kuvansiirtomahdollisuus.

Tilaan voi tulla pitämään tilaisuuksia tai esittelemään toimintaa kuntalaiset, kunnan henkilöstö, kunnan eri toimijat, seurakunta, yrittäjät sekä yhdistykset. Päiväaikaan järjestettävien tilaisuuksien tulee olla kaikille avoimia. Iltaisin tilaa voi varata yhdistysten käyttöön. Tilaa voi käyttää myös etätyöpisteenä.

Tilasta ei peritä vuokraa. Toimintaa räätälöidään kuntalaisia kuunnellen, yhdessä ideoiden ja yhteistyötä tehden. Olohuoneessa järjestettävistä tilaisuuksista ilmoitetaan erikseen ilmoituksilla, paikallislehdessä sekä sosiaalisessa mediassa.

Toiminnan, tilaisuuksien järjestämisen sekä tilan varausten suhteen yhdyshenkilönä toimii palveluohjaaja Jaana Uotinen, p.044 417 5209.

Tilan avajaiset ovat keskiviikkona 12.2. kello 12-15. TERVETULOA tutustumaan ja ideoimaan yhdessä.