Kirjastoavustajan paikka haettavana

Kategoria: Kuulutukset

Sulkavan kunnankirjastoon haetaan kirjastoavustajaa.

Sulkava on elinvoimainen ja innovatiivinen kunta upean luonnon keskellä Saimaan rannalla. Sijaitsemme Etelä-Savossa Mikkelin ja Savonlinnan välissä. Sulkava panostaa koulutukseen ja kasvatukseen, josta huippuesimerkkinä on yrittäjyyslukio. Sulkavan kunta on kuuluisa soutupitäjä, ja tarjoaa monipuoliset liikunnalliset olosuhteet. Sulkavan kunnassa työntekijöillä on viihtyisä työyhteisö, joka antaa mahdollisuuden kehittyä työssään. Sulkavan kunta on savuton työpaikka.

Sulkavan kirjaston tehtävänä on tarjota käyttäjilleen tietoa ja kulttuuria sen eri muodoissa kirjastoaineistoina, näyttelyinä ja erilaisina tapahtumina.

Haemme innostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä kirjastoavustajan tehtävään Sulkavan kirjastoon ajalle 20.2.2019 – 19.2.2021

Hakijalta vaaditaan kokemusta kirjastotyöstä ja edellytetään Axiell Aurora kirjasto-ohjelman käytön osaaminen. Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku päättyy 6.2.2019 klo 15.00.

Haku ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo(a)sulkava.fi tai postitse osoitteella Sulkavan kunta, Sivistystoimi, PL 25, 58701 Sulkava. Osoiteriville tai kirjekuoreen merkintä: Kirjastoavustaja.

Yhteystiedot:
Kirjastonjohtaja Eija Väisänen
puh. 044 417 5344
eija.vaisanen(a)sulkava.fi