Suoraan sisältöön

Rantamakasiinilla Daggerplay

Rantamakasiinilla Daggerplay

Makasiinin kesäinen heinäkuun perjantai tarjoilee Rokkia!

Liput 8€
Ovet klo 16-
Daggerplay klo 21-

Daggerplay – Kallion rock ´n´rollin lipunkantajat

Daggerplay on vuoden 2011 marraskuusta lähtien kulkenut omaa tietään, musiikkitrendejä kumartamatta ja genrerajoista välittämättä, toteuttaen haluamaansa rock ́n ́rollia. Bändi yhdistelee musiikissaan perinteistä rock ́n ́rollia sekä alkuperäistä punk rockia poimien mausteita ska-musiikista, kelttimusiikista, folkista, countrysta, rockabillysta ja 1960- sekä 70-lukujen pop-musiikista.

Vuonna 2013 ilmestyessään Daggerplayn debyytti ́Urban Campfire Songs ́ tarjosi järeän raakaa punk rock – poljentaa, joista erityisesti kappaleet ́Blind Horses ́, sekä videobiisi ́My Friends Are Mental And I am Mental, Too ́ , nostivat bändiä tunnetuksi Helsingin indie-musiikkipiireissä. Daggerplayn toinen albumi ́Subterranaean Reality ́ ilmestyi 2018 ja sai huomattavan hyviä arvosteluja musiikkilehdissä ja musiikkisivustoilla eri puolilta maailmaa. Levyltä päätyi useita kappaleita Spotifyn omille soittolistoille, joista myöhemmin ́Ghosts ́ pääsi semifinaaliin asti laajassa kansainvälisessä International Songwriting Competition -laulunkirjoituskilpailussa. Tämän jälkeen bändi on aktiivisesti äänittänyt uusia kappaleita ja näin pitänyt rock ́n ́rollin liekkiä palamassa myös pandemian aiheuttaman keikattoman ajanjakson aikana.

Daggerplay on soittanut reilusti toista sataa keikkaa esiintyen sekä akustisena, että sähköisenä ja bändin jäsenet ovat keränneet runsaasti soittokokemusta myös keikkaillessaan eri bändeissä ympäri Suomea ja Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa.

https://www.daggerplay.com/