Suoraan sisältöön

Muikkukukon Stand up

Muikkukukon Stand  up

Itä-Suomen Hauskimmat saapuu Muikkukukkoon noin kahden tunnin stand up show’lla! Iltaa isännöi TV:stäkin tuttu Riku Sottinen ja hänen kanssaan lavan valtaavat Ville Vauhkonen, Valtteri Valtonen, Jani Autio ja illan pääesiintyjänä toimii aivan mahtava Ida Grönlund!
Liput 12e, saatavana Muikkukukosta.
Show starttaa kello 20:00, kesto noin pari tuntia sisältäen tauon.

Riku Sottinen on itsensä mukaan Universumin paras lieksalainen koomikko.
Lieksassa hän jo varhain opetteli kommunikoimaan lehmien kanssa. Tässä elämässä tuo koulutus johti kuitenkin menest… siis työttömyyteen. Niinpä Sottinen kouluttautui uudelleen. Nyt hän kurkkii arkea nurkan takaa ja ampuu ’uudessa koulussa’ kehittämällään erikoisvalmisteisella Hiltillä näppäriä sananauloja.
Rikun vahvasti yleisökontaktiin perustuva tyyli on joka kerta ainutkertainen kokemus.
Keikka ei varsinaisesti koskaan ala. Hän saapuu lavalle ihmettelemään kaikille outoa tilannetta jolloin jokainen esitys on erilainen ja jättää hyvän maun.
Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo kaksikymmnetä vuotta.
Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen, ja toisinaan aika pihalla. Mukava ihminen joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein yllättäviä ratkaisuja.