Suoraan sisältöön

LYYTI (soolo), KUOPUS – Savolaisen sanataidefestivaalin illanvietto

LYYTI (soolo), KUOPUS – Savolaisen sanataidefestivaalin illanvietto

Lyyti (soolo)
https://www.facebook.com/lyyyyyti
Kaksi albumia julkaissut Lyyti on kuluneena vuonna hurmannut yleisöä ympäri maan pakahduttavan kauniilla, herkillä ja vahvoilla kappaleillaan. Ylistystä kerännyt kakkosalbumi Toiveet ja helyt (2021) toi Lyytille ensimmäisen Emma-ehdokkuuden sekä Vuoden artistin tittelin (Indie Awards 2022). Runoelmapopiksi kuvailtu musiikki on toiveikasta, vaikka pohjamudissa käydään keuhkot vedetään täyteen vettä. Sanataidefestivaalille vangitsevana esiintyjänä tunnettu Lyyti tulee esiintymään soolona, piano instrumenttinaan.

Kuopus
https://www.facebook.com/kuopusofficial
Kuopus on rap- ja spoken word -artisti, joka julkaisi esikoisalbuminsa Luottamus, kuritus + pus elokuussa 2020. Kuopus rimmaa, runoilee, hapuilee ja fantasioi. Fantasioiden keskiöön nousee oma identiteetti, halut sekä kaikkea uhmaavat tyttäret. Lyriikasta ja esiintymisestä vastaa imatralaislähtöinen näyttelijä-kirjoittaja Pietu Wikström ja musiikin sävellyksestä ja tuotannosta viulisti-säveltäjä Elias Riipinen.

Savolaisen sanataidefestivaalin illanvietto koostuu kahdesta osiosta, joihin voi ostaa liput erikseen:

Klo 19 Lyyti (soolo)
Klo 20 Kuopus
15 €

Klo 21 Kaisa Pylkkänen
15 €
https://tapahtumat.visitsavonlinna.fi/fi-FI/page/632b77c6eec5ba4e91c31bfb

Koko illan lippu 25 €

Lyytin keikka soveltuu myös lapsille. Kuopuksen ja Kaisa Pylkkäsen keikkoja emme suosittele alle 12-vuotiaille. Sisäänpääsy on alle 18-vuotiaille maksuton.