Suoraan sisältöön

Laura Pörsti & Savonlinna Kvartetti, kahvikonsertti

Laura Pörsti & Savonlinna Kvartetti, kahvikonsertti

Laura Pörsti & Savonlinna Kvartetti Tiittalan kartanossa

Ovet avautuvat klo 18:00
Konsertti alkaa klo 19:00

Lisätiedot; https://www.tiittalankartano.fi/tapahtumia/

Laura Pörsti on kesäkuussa 2023 muusikoksi valmistunut mezzosopraano. Hän on osallistunut useille mestarikursseille, joita ovat pitäneet Monica Groop, Marilyn Rees ja Theresa Goble. Kesällä 2023 hän oli yksi 16 laulajasta, jotka valittiin Timo Mustakallio -laulukilpailuun Savonlinnassa.

Savonlinna-kvartetti on v. 1993 perustettu, Savonlinnan Orkesteriyhdistys ry:n ylläpitämä ammattijousikvartetti, joka konsertoi ympärivuotisesti Savonlinnan seudulla ja ympäristökunnissa. Kvartetin jäsenet toimivat konserttityönsä lisäksi äänenjohtajina Savonlinnan Orkesterissa sekä tuntiopettajina Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa. Savonlinna-kvartetti on kantaesittänyt useita sille sävellettyjä teoksia ja äänittänyt kaksi cd-levyä. Orkesterin konsertit ja tilausesiintymiset mukaan lukien esiintymisiä on vuosittain n. 60-70. Savonlinna-kvartetti on tehnyt konserttivierailuja lukuisten Suomen kaupunkien lisäksi Pietariin ja Petroskoihin Venäjällä sekä Espanjan Torreviejaan. Soittajina kvartetissa ovat 1. viulu Andrei Nikulin, 2. viulu Eeva Vesamäki, alttoviulu Katja Inkala ja sello Ilkka Vesioja.

Konsertissa Tiittalan kartanossa mezzosopraano Laura Pörsti ja Savonlinna-kvartetti esittävät aarioita mm. Massenet’n, Bizetin, Mozartin ja Rossinin oopperoista, Leonard Bernsteinin ja Oscar Hammersteinin musikaaleista sekä liedejä.