Kesä soi! -konsertti

Kesä soi! -konsertti

Kesä soi!-konsertti Sulkavan kirkossa to 18.7.2019 klo 14.00.

Konsertissa Anu Pulkkinen, mezzosopraano ja Juha Hurskainen, urut ja piano, tulkitsevat kesäistä klassista ja kevyempää musiikkia. Konsertti kestää noin tunnin ja siinä kuullaan pääosin laulumusiikkia mutta myös urkumusiikkia. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10€.

Anu Pulkkinen on helsinkiläinen laulaja, laulunopettaja ja lauluntekijä. Hän on opiskellut laulua Helsingin konservatoriossa, Karelia-ammattikorkeakoulussa valmistuen laulunopettajaksi 2007 sekä Malmö Musikhögskolanissa Ruotsissa. Hän laulaa mm. helsinkiläisessä Valkea Ensemblessa. Pulkkinen rakastaa tehdä musiikkia monipuolisesti. Hän on laulanut mm. Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa 2001-12, Tampereen Oopperakuorossa 2015-16, esiintynyt konserteissa ja tehnyt musiikkiteatteria. Hän säveltää myös omia lauluja, esittää niitä ja on julkaissut yhden omakustanteisen singlen.

Juha Hurskainen on Kiteeltä Savonlinnan kautta helsinkiläistynyt harrastajamuusikko. Hän aloitti musiikin harrastamisen pianonsoitolla. Urut tulivat mukaan Savonlinnassa soittotunneilla Minna Raassinan luona. Hän opiskellut cembalon soittoa Pakilan musiikkiopistossa Päivi Vesalaisen johdolla. Hurskainen soittaa pianoa ja urkuja Trio Barone ja Valkea Ensemble kokoopanoissa. Perioideittain kokoontuvassa Camerata Amorosossa hän soittaa vaihtelevasti urkuja ja cembaloa. Kamarimusiikki ja musiikin tekeminen yhdessä on hänelle mieluisinta.

Tervetuloa!