Suoraan sisältöön

Joulun Tähti-ilta, Antti Railio

Joulun Tähti-ilta, Antti Railio

Antti lähtee Jouluksi Kotiin -kirkkokiertueelle marraskuussa 2022. Kartanon tunnelmallisessa Tähti-illassa päästään kuulemaan samaa jouluista ohjelmistoa kirkkokiertueelta.

Liput 30 € / sis. konserttibuffet 65 €
Liput ennakkoon; kartano@tiittalankartano.fi / 040 5686864 / Lippu.fi

Konserttibuffet klo 19-
Antti Railio klo 21-

Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras Maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa.

Vuonna 2019 Antti Railio teki vahvaa soolouraa ja julkaisi soolosinglen ”Sun jälkeen routaa”. Saman vuoden marraskuussa hän julkaisi odotetun, isolla tuotannolla työstetyn joulualbumin. Vuoden 2020 yhdessä JP Leppäluodon kanssa tehdyn konserttisalikiertueen yhteydessä Antti julkaisi tuoreimman albuminsa, joka kantaa nimeä ”Ikuisuus”. Rauhaa ja lämpöä huokuvan levyn mahtipontiset, mutta maanläheiset laulut luovat kiireetöntä tunnelmaa arjen hektisyyteen.

Intiiminä duona Tiittalassa esiintyvän Antin syvällisen pehmeät tulkinnat ja vahva läsnäolo ovat hurmanneet kymmeniä tuhansia suomalaisia. Viime vuonna 2021 julkaistun ”Jouluksi Kotiin” -singlen nimeä kantavan konserttikiertueen lisäksi Antti esiintyy tänä vuonna ympäri Suomea koskettaen yhä useampien ihmisten sydämiä.