Suoraan sisältöön

Ihmegalleria ja taidetyöpajat

Ihmegalleria ja taidetyöpajat

Kulttuuriyhdistys Ihmekollektiivi panostaa tänä kesänä lasten ja nuorten taide- ja kulttuuritoimintaan taidenäyttelyn ja kolmen työpajan muodossa. Yhdistys haluaa tuoda esille sulkavalaisten nuorten kuvataidetta, tarjota mahdollisuuksia kokeilla monipuolisesti erilaista luovaa toimintaa sekä kannustaa taito- ja taideaineissa motivoituneita koululaisia stipendien muodossa.

Toista kertaa kesällä 2022 järjestettävä Ihmegalleria esittelee Sulkavan yläkoulun ja lukion oppilaiden kuvataiteen oppilastöitä Kästyöpuodissa. Taidenäyttely järjestetään yhteistyössä Sulkavan kunnan, yhtenäiskoulun ja yrittäjyyslukion sekä Kästyöyhdistyksen kanssa.

TAIDETYÖPAJAT

Ihmegallerian avajaiset ja karkkitehtuurityöpaja 11.6.22

Ihmegallerian avajaisten yhteydessä lauantaina 11.6. Ihmekollektiivi järjestää lapsille ja nuorille avoimen ja maksuttoman karkkitehtuurityöpajan Tiittalan kartanon Rantamakasiinin terassilla Kästyöpuotia vastapäätä. Työpajassa tutustutaan muotoilun ja arkkitehtuurin maailmaan ja lopuksi saadaan tietenkin suut makeiksi. Karamellit ja hedelmät sponsoroi K-Market Wiljami.

Avajaiset alkavat kello 10 ja työpaja on kello 10.30-12.00.

Piñata-työpaja 9.7.22 Sulkavan Suursouduissa

Lauantaina 9.7. Ihmekollektiivi toteuttaa osana Sulkavan Suursoutujen ohjelmaa Soutustadionilla askartelutyöpajan, jossa lapset ja nuoret saavat askarrella meksikolaiseen juhlakulttuuriin kuuluvia piñatoja itselleen ja kokeilla yhden makeisilla täytetyn piñatan rikkomista kepillä.

Työpaja on klo 11-13 Soutustadionin terassilla.

Keramiikkatyöpaja 27.8.22 Sulkavaisissa

Kesän kolmas taidetyöpaja järjestetään Sulkavaisissa lauantaina 27.8., jolloin pääsee kokeilemaan keramiikan valmistamista. Lisätietoa luvassa lähempänä tapahtumaa.