Joulun tähti-ilta, Pepe Willberg

Joulun tähti-ilta, Pepe Willberg

Joulun tähti-illassa 7.12. lauantaina tunnelmallinen Pepe Willberg & Joulutrio "kynttilöiden syttyessä" joulukonsertti.

Jouluillallinen&konsertti 60€
Konserttiliput 30€

Liput (Lippu.fi 4.11.). Myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa sekä Lippu.fi. Illallisvaraukset myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Ovet klo 18-
Jouluillallinen klo 19-
Konsertti noin klo 21-

Menu:
Tulossa pian…

Pepe Willbergin musiikillinen ura on ollut huikea. Menestys alkoi jo1960 –luvulla ja on jatkunut yhtäjaksoisesti yli 50 vuotta. Kiertueita bändien kanssa 60-70-luvuilla toteutettiin myös Skandinaviassa ja Saksassa. Pepe on uransa aikana säveltänyt musiikkia itselleen ja muille artisteille sekä menestynyt hyvin monenlaisissa sävellyskilpailuissa vuosien varrella.

Pepe itse kuvaa toimineensa viime vuosina “ pinnan alla”, mutta Pepe & Saimaa -levyn valtava menestys nosti hänet uudelleen suomalaisten tietoisuuteen. Pepe Willberg on saanut urallaan useita tunnustuspalkintoja, viimeisimmät olivat: Iskelmä Finlandia 2011, Kultalevy 2014, Emma –gaalassa 2015 kokonaista kolme pystiä:
Vuoden miessolisti, Vuoden rockalbumi ja Kriitikoiden valinta. Kansainvälistäkin tunnustusta tuli,kun tunnettu brittiläinen musiikkilehti MOJO valitsi Pepe & Saimaa- albumin vuoden levyksi 2014.

Lisätiedot ja varaukset:
kartano@tiittalankartano.fi
040 5686864

  • Liput: Liput myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa Sulkavalla sekä illalliskortit varattavissa puhelimitse sekä sähköpostilla Tiittalan kartanolta. Lippu.fi -sivustolla liput myynnissä 4.11. alkaen.