Suoraan sisältöön

Ehdota Vuoden sulkavalaista 2021

Kategoria: Ajankohtaista

Sulkavan kunta näkyy vuosittain erilaisilla foorumeilla positiivisesti suhteessa ympäröivään yhteiskuntaan. Kuntalaisten osaaminen ja näkyvyys edesauttavat positiivisen kuntakuvan muodostumista ja elinkeinoelämän kehittämistä. Tästä syystä pidetään tärkeänä palkita eri tavoin ansioituneita sulkavalaisia henkilöitä Vuoden sulkavalainen -tittelillä.

Vuoden sulkavalaiseksi valitaan henkilö, joka täyttää alla olevat kriteerit:

  • Henkilö on kuluneen vuoden aikana ansioitunut ja positiiviseen julkisuuskuvaan myötävaikuttanut sulkavalainen joko työn tai harrastuksen puitteissa ja/tai ehdokas on alansa asiantuntijana ansioitunut ja tehnyt pitkän työuran ja/tai myötävaikuttanut positiiviseen julkisuuskuvaan muutoinkin kuin työrintamalla
  • Henkilö on positiivisen julkisuuskuvan luomisen myötä edistänyt kunnan markkinointia, positiivista kuntaimagoa ja edesauttanut elinkeinoelämän ja/tai yhdistystoiminnan kehittämistä
  • Henkilö on sulkavalainen (tai syntyisin Sulkavalta)

Vuoden sulkavalaisen valitsee kuusihenkinen raati. Edustavat tahot ovat Sulkavan kunta, Sulkavan seurakunta, Sulkava-lehti, Sulkava-seura, Sulkavan Yrittäjät ry ja Sulkavan nuorisovaltuusto. Raadissa kaikilla on yhtä suuri sananvalta ja päätösvalta.

Vuoden sulkavalainen valitaan vuosittain.

Vuoden sulkavalaiset 2014-2020
Tuomo Kukkonen
Toni Sirviö
Sunneva Kantola
Ilkka Partanen
Vesa Virta
Kaisa Ralli
Konsta Hämäläinen

Julkistus tapahtuu itsenäisyyspäivän juhlassa koululla 6.12.2021.

Oman ehdotuksesi Vuoden sulkavalaiseksi 2021 voit ilmoittaa perustelujen kera alla olevan linkin kautta. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä.

Vastausaika 17.11.-30.11.2021.

Ehdota Vuoden sulkavalaista 2021 >>