Avoimet ovet kunnanvirastolla keskiviikkona 12.6.2019 klo 9-12

Kategoria: Ajankohtaista

 

VIRASTO JA PALVELUT TUTUIKSI,
SULKAVAN KUNNANVIRASTOLLA AVOIMET OVET KESKIVIIKKONA 12.6.2019 KLO 9-12

Viraston toimintaan sekä tiloihin voi tutustua, kun kunnantalolla vietetään avoimien ovien päivää. Lisäksi virastolla on monenlaista neuvontaa ja esittelyä.

Potilasjärjestöt esittelevät toimintaansa Asiointipisteen tiloissa, mukana Sulkavan Sydänyhdistys, Juvan-Puumalan-Sulkavan Diabetesyhdistys, Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys, Savonlinnan Seudun Reumayhdistys ja Saimaan Syöpäyhdistys.

Infon lisäksi tehdään (ilmaiseksi) myös verenpaine-, verensokeri- ja PEF-mittauksia.

Yhteispalvelun etäpalveluun on mahdollisuus tutustua; Asiointipisteen palveluvalikoimassa ovat mukana keskeisimmät viranomaiset: Kela, Poliisi, Työ- ja elinkeinotoimisto, Maistraatti, Verohallinto ja Etelä-Savon oikeusaputoimisto ja palvelut ovat laajentuneet osalla viranomaisista etäpalvelulla.

Laivuri Martti Hämäläinen on lupautunut kertomaan entisaikojen höyrylaivahistoriasta ja kokemuksistaan noilta ajoilta. Samalla voi tutustua Asiointipisteen aulassa oleviin Sulkavan tervahöyryhistoriasta kertovaan näyttelyyn, Vanha Sulkava-valokuvakokoelmaan ja Ahto-tervahöyryn sekä entistä Kukkapään saha-aluetta esittäviin pienoismalleihin.

Terveystarkastaja on myöskin paikalla ja häneltä saa asiantuntijainfoa mieltä askarruttavissa asioissa.

Kahvikupposen voi nauttia vaikkapa keskustellen kunnanjohtajan ja hallintojohtajan kanssa tai seuraten valtuuston ja kunnanhallituksen kokoushuoneissa kuvaesitystä Sulkavan kauniista maisemista.

Ja saunaosastolla on mahdollisuus kokeilla karaokea, monen muun lisäksi...kunnanjohtajakin on luvannut laulaa.
Kahvitarjoilu 3. kerroksen aulassa.
Tervetuloa.